EN İYİ GELİN MAKYAJI ÖRNEKLERİ - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

EN İYİ GELİN MAKYAJI ÖRNEKLERİ

Gelin makyajı örneklerimi sizler için bir araya getirdim. Makyaj öncesi sonrası değerlendirmelerinizi beklerim. Hayatının en önemli günlerinden biri olan düğününe, prensesler gibi hazırlan. Kampanya bilgisi aşağıda yer almaktadır. 


























  











BİLGİ: 1996'dan beri makyözlük yapan ve Türkiye'nin en iyi makyözlerinden biri olarak gösterilen bir profesyonelin, makyajlarda kesinlikle provaya ihtiyacı olmuyor. Ben sizinle karşılıklı konuşup, tarzınızı ve taleplerinizi alarak size en yakışacak kusursuz makyajı ortaya çıkarıyorum. Müşteri mahremiyeti açısından her fotoğrafınızı paylaşmıyor ve özel hayatınıza saygı gösteriyorum. Meslektaşlarımın aksine, ücretleri müşteriye göre yükseltip azaltmıyor ve herkesin görebileceği şekilde web sitemde açıkça yazıyorum. Dönemsel indirimler ve kampanyalarla makyaj fiyatları konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyorum. 

Kişiye özel hizmet verdiğim için, birebir benimle tüm detayları telefonda görüştükten sonra banka hesabımıza kapora yatırdığınız andan itibaren makyaj rezervasyonunuz aktif hale gelir. Türkiye'nin her şehrinde bulunduğunuz yere gelip dünyaca ünlü markalarla steril makyajınızı yapıyor ve sizi özel gününüze hazırlıyorum. Cildinizi riske atacak alerjik durumlara sebebiyet vermemek ve profesyonel bir makyaj için kendi kaliteme yakışan en iyi makyaj markalarını kullanmaktayım. Web sitemde sosyal medyada çalışmalarımı takip edebilirsiniz. 

Herkese güzellikler dilerim, PINAR AKTAŞ 

KENDİNİ PROFESYONELLERE EMANET ET / 
Profesyonel Makyaj Tasarım Pınar Aktaş | 1996'dan bugüne 

1 yorum:

  1. Makyajlarından çok memnun kaldım. Pınarcım bir sanatçı

    YanıtlaSil

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.