BASINDA PINAR AKTAŞ - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

BASINDA PINAR AKTAŞ

1996 yılında Lancome, Biotherm, Christian Dior, Shiseido, Estee Lauder, Chanel başta olmak üzere selektif markalarda uzmanlık yaparak kozmetiğe ilk adımımı attım. Makyaj alanında aldığım yurt içi ve yurt dışı çeşitli eğitimlerden sonra ''İşim, renkler ve yüzde yenilikler'' diyerek Profesyonel MAKYÖZ olmaya karar verdim. Bu serüven içerisinde 3 yıl döneme damga vuran MOS Kuaför'ün makyözlüğünü yaptım. O günden bugüne ara vermeden, defile, sahne, set, klip, gelin, katalog, televizyon ve özel makyajlarda profesyonel olarak çalışmaktayım. Türkiye'de ''Profesyonel Makyöz'' terimini ilk kullanan makyözüm. 2011 Şubat ayından itibaren İstanbul BEYAZ TV kanalında Makyaj Sırlarımı uygulamalı olarak her hafta ekranda anlattım. Televizyon dünyasında yenilikçi makyajlara yer verdim. 

2012-2016 arası yabancı kanallarla periyodik anlaşmalarım olduğu için yılın bir kısmını tv program çekimleri için İstanbul dışında geçirmiştim. Dünyaca ünlü yıldızların sunuculuğunu yaptığı, RTL, Amerikan NBC ve İngiliz ITV kanallarında da büyük beğeni toplayan Survivor çiftli versiyonu reality yarışma programının makyözlüğünü başarıyla yerine getirdim. Yabancı televizyonlarla yaptığım çalışmalarım beğeni topladı. 2016 Eylül ayından itibaren yerli ve yabancı televizyon kanallarıyla çalışmalarıma yine sabit olarak İstanbul Mecidiyeköy'den devam ediyorum. Türkiye'deki tv kanalları ve yapımların yanı sıra 2017'de ABD'li yapım şirketinin belgeselinde makyözlük yaptım. 

2018 yılında ABD'nin Pro MakeUp Kartını almaya değer görüldüm. 2019'da Arap bölgesinin en önemli kanallarının televizyon şovlarının makyözlüğünü yaptım. Hollywood'un ünlü yıldızlarıyla çalıştım. Dünyanın bilgi kaynağı Vikipedi'de ''makyöz'' tanımında ''Pınar Aktaş'' olarak ismim örnek gösteriliyor. Klasik ticari bir makyöz sayfası yerine uzun yıllardır www.pinaraktas.com adresimde makyajla ilgili kalıcı bilgiler vererek sektörümüze katkı sağlıyorum. Youtube sayfamı fazla önemsemiyorum ama örnek olsun diye bir kaç video yüklüyorum. FTV'deki programlarım çok daha önemli benim için. Bir çok gazete, dergi ve web sitede yazılarım röportajlarım yer alıyor. Televizyon kanallarına özel davetli olarak konuk oluyorum. Bir yandan da uzun yıllardır yoğunluktan bir türlü sıra gelmeyen makyaj içerikli kendi televizyon şovumu raftan indirmek için fırsat kolluyorum. 

Halen, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin her yerine makyaj yapmak ve eğitim vermek için gidiyorum. Güzellik ve kozmetik sektörümüze yeni yetenekler kazandıran Profesyonel Makyöz Kursu ve Akademik Makyaj Eğitimi veriyorum. Sınıflardaki toplu eğitimlerin hiç bir faydası olmadığı için Kişiye Özel Dersler vermeyi tercih ediyorum. Belgelerini alan öğrencilerim profesyonel makyözler olarak sektörde yerlerini almaktalar. 

Makyajdaki yeniliklere kendi stilimi katarak farklı bir tarza sahibim. 

Makyajda sınırsız hayal gücümü kullanarak  
RENKLERLE DANS EDİYORUM. 
Pınar Aktaş


★ Profesyonel Makyaj Artisti Pınar Aktaş 
TLF: 05547445417 (tıkla direkt ara) 
MAKYAJ ÖRNEKLERİ: www.pinaraktas.com/makyaj-ornekleri 
MAKYAJ FİYATLARI: www.pinaraktas.com/makyaj-fiyatlari 





























































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.