YILBAŞI MAKYAJI GÜZEL BİR YENİ YIL | PINAR AKTAŞ - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

YILBAŞI MAKYAJI GÜZEL BİR YENİ YIL | PINAR AKTAŞ

Her şeyde olduğu gibi yeni yılda da bir heyecan, bir telaş. Bazen düşünüyorum her şeyi çok mu abartıyoruz, yoksa heyecan dolu bir toplum muyuz? Neyse mutluluk hormonumuz yükselecekse heyecanlı olmakta yarar var sanırım. Gelelim yılbaşı makyajına.




Şu ara karşılaştığım herkes ve tüm gelen mesajlarda aynı soru soruluyor; Yılbaşı Gecesi makyajım nasıl olmalı? Ne tür makyaj yılbaşında daha çok kullanılır? İşte bu yazımda kısaca içinizi rahatlatacak detaylara yer vereceğim. Her zaman olduğu gibi ilk söylediğim şey, ''Abartmadan, kendimize yakışanı yapmalıyız. Yani herkesin ruhsal ve fiziksel kişiliğine uyan bir makyaj olmalı.'' 


Genelde ışıltılı ve ağır makyajlara çok talep var ama bence çok gereksiz bir abartı. Şahsi tavsiyemi söylüyorum; ''Çok kurtarıcı bir makyaj, kalın bir eyeliner, uzun bir takma kirpik, biraz göz üzerine ışıltı ve kırmızı ya da kıyafete uygun tonlarda ruj ya da parlatıcı ile hazırsınız yeni yıla.'' 



Bir de kostümleri çok merak ediyorum. Yılbaşı gecesi bir mekanda ilk dikkatimi çeken abartılı acayip acayip kıyafetler. Sanki kostüm partisi, abartı ne kadar önemli bizim ülkemizde! Abartmadan da dikkat çekebilirsiniz. Özellikle, 18 yaşına henüz girmiş genç kızlarımız sanki büyümüşte küçülmüş ''Küçük kadıncıklar'' gibi kendinden büyük topuklar, her yanını gösterme heyecanı ile abartı dekolteler, etraf panayır alanını andırıyor o gece! Gerçi özel günlerde değil, çoğu zaman karşılaşmak mümkün bu tiplere. ''Ülkem nereye gidiyorsun? Dur biraz yerinde, kendini bil azıcık!'' demek lazım. Bütün bunları aşmamız için çoook zaman var. Her şey filmlerde görüldüğü gibi değil. 

Noel Baba'nın Antalya Demre'de doğduğunu ve Hristiyanların halen oraya ibadete gittiğini (Antalyalı eşim) vasıtasıyla hatırlatayım. Türkiye'nin en sıcak şehri Antalya'da tarih boyunca 3-4 defa kar yağmıştır. Noel Baba Antalya'da yaşadığına göre, karlar, geyikler, kızaklar, ponponlu bereler, kalın tüylü pardesüler ve eldivenler koskocaman bir ticari düzenin getirisidir. Eğlenmenize bakın da yeni yıla giriyoruz diye abartıp, ticari kampanyalara kapılıp gitmeyin. Makyaj videosunu yazının altında ya da youtube sayfamda izleyebilirsiniz. 


Günlük yaşamda akıl almaz makyaj hatalarıyla karşılaşıyorum. Makyajlarım, yazılarım ve televizyon sektörüne katkılarımla sizleri yalnız bırakmayacağım.
Sevgiler. 




YILBAŞI MAKYAJI VIDEOLARI 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.