MAKYAJ TARZIMI NASIL BULURUM | PINAR AKTAŞ - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

MAKYAJ TARZIMI NASIL BULURUM | PINAR AKTAŞ

Yazılarımın bir çoğunda makyaj sırlarımı ve tekniklerini anlattım fakat bunun tamamlayıcısı olarak kıyafet ve saçın da bir bütün olarak tarzımızı oluşturması gerektiğinden hiç bahsetmemiştik. Bana en sık sorulan sorulardan bir tanesi ''Tarzımı nasıl bulurum'' oluyor. Her ''moda'' dediğimiz trend kıyafetler tarzımıza ve vücut hatlarımıza uyum sağlamayabilir. Modayı takip edeceğiz tabii ki ama birebir modaya uymak yerine yakıştırdığımızı giymek en doğrusu olur. Saç için de, bunlar geçerli. Ten rengimize uymayan saç rengi ya da yüz şeklimize uymayan saç kesimini ''moda'' adı altında uygulamak çok yanlış ama ortaya koyduğumuz bir gerçek haline geldi. Stilimizi asla sadece kıyafetlerle sınırlandırmayalım. 

Günümüzün moda ve sanat dünyasında saç, kıyafet ve makyaj trendleri her sene değişmekte. Bir davete katılacağımızda alışverişte seçtiğimiz kıyafetin devamında, geceye hazırlanmak için saç tasarımı da yapılır. Kıyafete uygun bir tarz esas alınır. Ardın makyaja sıra gelir. Günlük yaşantımız, iş hayatımız, spor yaparken ve özel gecelerde giydiklerimiz her zaman farklılık gösterir. Buna saç ve makyajda dahildir. Sık sorulan sorulardan bir tanesi ''Tarzımı nasıl bulurum'' oluyor. Öncelikle yakışanı giymek şartıyla, vazgeçilmezimiz olan modadan esinlenmeler olabilir. Fakat asla birebir modaya uyum olmamalı. 

Makyaja gelince, ''Modaya uymaya çalışmak ya da sosyal medya üzerinden anlatılan makyaj örneklerini uygulamak'' en çok yapılan hatalar arasında. Bu çok yanlış! Günümüzde herkes az çok makyaj yapabiliyor ve makyaj sanatçılarının anlattığı teknikleri kaba taslak öğreniyor. Bunları da esas alarak abartmadan doğal makyajları tercih ederseniz yanılgıdan kurtulmuş olursunuz. Günlük makyajınız sizi idare edebilir ama özel günlerimizde illa ki profesyonel makyaj tasarımcılarından yardım almak en doğrusu olur. 

Herkese mutluluklar dilerim.
PINAR AKTAŞ (MakeUp Design)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.