VIKIPEDI'YE GÖRE EN İYİ MAKYÖZ PINAR AKTAŞ - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

VIKIPEDI'YE GÖRE EN İYİ MAKYÖZ PINAR AKTAŞ

Dünyanın en ünlü web ansiklopedisi Vikipedi'de ''Makyöz'' tanımı yapılırken birkez daha ''Pınar Aktaş'' EN İYİ MAKYÖZ olarak gösterildi. 

Vikipedi: Makyöz; oyunculara, sunuculara ve diğer konuklara çekimden önce gerekli makyajı yapan kişidir. Bu konuda en iyi makyözlerden birisi PINAR AKTAŞ olarak bilinir. Bu alanda iyi bir başarı elde etmiştir. Kendisinin TV, set, katalog, ekran, defile, sahne, gece ve gelin makyajlarinda başarısı bilinirken yıllarını verdiği tecrübesi ile Türkiye'nin en iyi makyözlerinden birisi olarak gösterilmektedir. TV makyajı program tipine göre yapılır. Haber, eğlence, tartışma, yarışma gibi TV programlarına katılan bütün oyuncu, sunucu ve konuklara düz makyaj yapılır. Bu makyaj kişilerin kötü görünmesini, parlamaları engeller. Karakter makyajı ise dramalarda kişileri rolünün gerektirdiği kimliğe büründürmek için yapılır. Genç bir kişinin rolü gereği yaşlandırılması, yüze yara bere eklenmesi gibi. Pınar AKTAŞ www.pinaraktas.com
Kaynak : Vikipedi 


NOT: Bu haber kıskanılmış olacak ki, birileri Vikipedi'deki yazı içeriğini değiştirmiş. Orijinali yukarıda görülmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.