COSMO BRIDE DERGİSİ PINAR AKTAŞ MAKYAJ SIRLARI - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

COSMO BRIDE DERGİSİ PINAR AKTAŞ MAKYAJ SIRLARI

Cosmo Bride Dergisi okuyucularına özel: Türkiye'nin En İyi Profesyonel Makyaj Tasarımcılarından Pınar Aktaş & Makyaj Sırları

1) Gelinlere makyajlarıyla ilgili önerilerim hayatlarında belki de birkere yaşayacakları bu özel günde doğru makyaj tasarımcısını bulmak için ilk adımını atsınlar, tecrübesine güvenmediği tasarımcıya mutlaka deneme yaptırsınlar. Benim sloganım haline gelmiş hep kullandığım bir sözüm vardır. ''Makyaj, kişinin hem fiziksel, hem de kişisel özelliğine uygun olarak tasarlanmalıdır. Dolayısıyle kendinizi doğru ellere emanet edin.''

2) Gelinlerimizin özellikle makyajda dikkat etmesi gereken konu fazla abartıya kaçmamaları, genelde özel günlerde yoğun makyaj yapılır algısı vardır üzerimizde. Oysa ki düğün, gelinin özel ama bir o kadar da en sade saf ve duru görünmesini gerektiren bir gündür. Sadelikle de dikkatler üzerinize çekilir. Bu ayrımı çok iyi bilmek lazım. Makyaj tasarımcısı makyajı uygularken gelinin üçüncü bir şahısa makyaja müdahale ettirmesi, gelinde bir kafa karışıklığına neden olacağı için makyaj esnasında fikir almak adına başka kişilerin hazırlanma odasında olmaması çok doğru bir tercihtir.

3) Gelin Makyajında bu yılın trendi oldukça mat bir ten makyajı, gözlerde her zaman sadelik ön planda fakat rujda Kırmızı ve Bordo renkleri çok moda. Tabii, doğru sürme tekniği ve bu renklerin tene uygun tonlarını yakalamak da çok önemli.

4) Makyaj kendi içinde deniz deryadır. Makyaj tercihleri genelde yüz yapısına uygun, göz rengine uygun, kıyafete uygun, katılacağımız davet ya da özel bir partiye, konseptlere göre makyaj tercihleri olarak yapılmaktadır. Ama benim önerim, günlük yaptığınız bir makyajda sedeliği öne çıkarıp ilerleyen saatlerde katılacağınız organizasyonun durumuna göre makyajınızı biraz da koyulaştırıp günü rahatlıkla kurtarabilirsiniz. Ülkemizde şöyle bir olgu var; ''Ne kadar yoğun makyaj yaparsam o kadar güzel ve alımlıyım''. Bu çok yanlış! Makyaj, yerine göre, bulunduğun ortama, hatta ruh haline göre bile değişir. Bu, koyu makyaj yapılır anlamına gelmez. Ne kadar sade bir makyaja sahipseniz, bir o kadar da freş ve asilsinizdir. 



Profesyonel Makyaj Artisti Pınar Aktaş | 05547445417 www.PINARAKTAS.com Makyaj fiyatları için BURAYA tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.