EŞİNİ SEVDİĞİNİ MAKYAJSIZ TANIYAMAYANLAR - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

EŞİNİ SEVDİĞİNİ MAKYAJSIZ TANIYAMAYANLAR

Geçenlerde bir beyden mail aldım. Yazı aynen şöyleydi; ''Pınar Hanım makyözlerden şikayetçiyim ve bütün erkekleri ayaklandırıcam. Çünkü yeni tanıştığım kız arkadaşımı sabah uyandığımda tanıyamadım. Sevgilim akşam başkaydı, sabah ise makyajsız bambaşka biri oldu.'' Evet işte mesaj böyleydi. Okudum ve çok güldüm. Aslında bir bakıma haksız da sayılmaz hani. Bu nedenle bir makyöz olarak hanımlara söylediğim öğüt hep şudur; ''Çok özel günler dışında olabildiğince doğal makyajları tercih edin. Sonra hesabı makyözden sorulur. '' Bir çok arkadaşımdan da aynı şikayeti duydum. ''Pınarcım kız arkadaşım makyajsız çok farklı'' diye. 

Aslında makyaj evrim değiştirmiş gibi bambaşka biri olmak değildir. Makyaj daha freş ve sağlıklı bir görüntü elde etmektir. Bununla birlikte günlük yapılan yoğun makyajların özel günlerde yapılması gereken makyajla bir farkı olması gerekiyor. Dolayısıyla özel günlerde alımlı ve farklı görünmenin önemini yitiriyosunuz. Bir çok kadının makyajdaki amacı alımlı görünmektir. Bu düşünce ile makyajı abartıp tanınmaz hale gelmemeliyiz. Oysa bilmeliyiz ki karşı cins her zaman sade güzellikleri beğenmişlerdir. Sabah kalktıklarında akşamki kadın ile sabahki bambaşka kadını görmek istemezler. Ağır makyaj hatasına düşen kadınlar; ''Erkek arkadaşım benden sebepsiz yere soğudu'' demeye devam edecektir. Erkekler haksız da sayılmazlar hani!

Başta da söylediğim gibi, ''Abartıdan uzak duralım, makyajı yerine ve zamanına uygun olarak yapalım. Herşeyden önemlisi yaşımıza uygun makyajımız olmalı. Doğal güzelliğimizi koruduğumuz sürece her an artı bir puanımız var demektir. Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.