DENİZ KUM GÜNEŞ EN İYİ YAZ MAKYAJI | PINAR AKTAŞ - Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417

MAKYAJ ÖRNEKLERİ

DENİZ KUM GÜNEŞ EN İYİ YAZ MAKYAJI | PINAR AKTAŞ

Sıcak günlerde makyaj yapmak biraz zor geliyor olsa gerek. Yaz aylarında en büyük sıkıntı makyajın akmasıdır. Benim tercihim bu mevsimlerde allık, ruj ve çok hafif maskara gibi sadece hatları belirleyecek hafif dokunuşlardır. Yazlık yerlerde genelde pek makyaja ihtiyaç duyulmuyor ancak özel bir gece, bir davet olduğu zaman biraz daha özenli davranıyoruz. Aslında bronz tende de pek makyaja gerek duyulmuyor. Ben çekimler için sürekli Antalya'ya gidip geliyorum. 40 derece sıcakta günümü sadece bir rujla geçiştirebiliyorum. Buna rağmen, denize bile makyajlı giren bayanlara sıkça rastlıyorum. 


Tatil yerlerindeki hanımların en çok şikayetçi oldukları konu, makyajın güneşe ve suya dayanıklı olmamasıdır. Düşünsenize makyaj yapmış denize girip çıkmış, göz ve yüz simsiyah, maskara akmış, sıcak güneş bir anda boyaları yüzünde kurutmuş. of ki of! Önemli bir durum tabii ki. O zamaaaaaaan! Onlara bir kaç tavsiyede bulunayııım. Öncelikle gözlerden başlayalım. Her kadın anlamlı bakışlara sahip olmak ister. 


Bunları da en çok kirpiklerle ön plana çıkarabiliriz. Az kirpiklere sahip ise 2 ay süresince çıkmayan tek tek uygulanan takma kirpikler kullanabilirler. Fakat bundan pek hoşlanılmıyor ise suya dayanıklı bir maskara tercih etmeliyiz. Bu ancak özel göz makyajı temizleyicisi ile çıkabiliyor. Göz kalemi, ister göz üzerine, ister göz içine, tercihe göre yine selektif markalarda bunu bulabilmenin mümkün olduğu suya dayanıklılar tercih edilebilir. Veee gelelim dudaklara! Ufacık bir yudum su içsek bile rujumuzun yarısı bardağın kenarında kalır. Bu sebeple bulaşma özelliği olmayan ve suya dayanıklı bir ruj tercih edebiliriz. 


Waterproof dudak kalemi yine suya dayanıklı olur ama rujun verdiği yoğunluğu vermeyecektir. Tenimiz az da olsa bronzlaşacağı için allığa gerek yoktur. Yani gözler ve dudaklar yeterlidir. Denizde bunlardan farklı bir şekilde makyaj yapılırsa ''ki zannetmiyorum'' sonucu siz düşünün. ''Ben sahilde bir çok palyaço gördüm.'' dersem, ne demek istediğimi anlarsınız.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Doğal makyajlı kalın. Hoşçakalın.
Profesyonel Makyöz Pınar Aktaş www.PINARAKTAS.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MAKYAJLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM | Güzellikler Dilerim | PINAR AKTAŞ |

Profesyonel Makyöz PINAR AKTAŞ 05547445417 | 0554 744 54 17 1996™ | Pro Makyaj Artisti | En İyi Makyöz 1996™

Tema resimleri pinaraktas tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.